Voilá! Resultatet!


200 gram tempererad mörk choklad. Kakaohalt 70%. Tillsatte lite vaniljsocker och äkta vanilj.




På stelning.


Jag tror att det blev bra faktiskt! Stunden i frysen gjorde susen för kulorna så de gick lätt att rulla i chokladen. Imorgon kanske jag får provsmaka? Då kanske jag vågar dela "receptet"?

Kommentarer
Postat av: Lisas Vinterland

OjOj, såg ruskigt frestande ut :)

2011-10-13 @ 01:00:49
URL: http://lisasvinterland.blogspot.com
Postat av: Jessica

JA! Dela - är supernyfiken. Jag gillar att göra saker med Kond.-mjölk.

2011-10-13 @ 06:54:01
URL: http://julilaloland..blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0