A Muppet Family Christmas (1987)

Denna fina, charmiga lilla julspecial från Mupparna finns inte längre att få tag på på VHS eller DVD. Den är utgådd hos filmbolaget inte annat jag vet. Vid en sökning på YouTube fann jag den dock! YouTube är fantastiskt ibland! Hela filmen är utlagd, mig veterligen lagligt. Om inte så är det bara för blogg.se att radera inlägget.
Det må vara långt kvar till jul men jag kunde inte hålla mig. Och utifall den tas ner från YouTube så passar det sig bra att lägga upp det nu och inte sen. :-)


Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5


Del 6


Del 7

Silver och svart

silverkulor

Jag är vanligtvis en sucker för rött, grönt och guld i juletid. Men jag har börjat sprida mina vyer. Det blir en del vitt också men i år ska jag berika mig lite extra.
Dessa kommer förmodligen att inhandlas i år och ges bort i present. Finns hos FiraJul.nu och kostar 79 kronor för 8 stycken kulor. Fyndpris!

Välkomna!

I denna blogg tänker jag frossa i min julfascination. Jag skall åtminstone göra ett ärligt försök till kontinuerlig uppdatering. Det är nu, när sommaren börjar övergå i höst, som jag börjar känna en liten längtan sprida sig i bröstkorgen. Det är lite mindre än fyra månader kvar till årets höjdpunkt, julen! Fyra månader går fort. I år behöver jag lite extra utlopp för min längtan då jag jobbar för fullt på min C-uppsats på högskolan. Den skall vara klar i början på december och examen skall komma att infalla den 23 december om allt går som det ska. Spännande!

Jag hoppas några av er har lust att följa med mig på höstens resa mot midvinternattens hårda köld. Jag hoppas att den inträffar i år, förra julen regnade ju bort. I år skall det bli andra bullar!


nyströmtomte1

RSS 2.0