Lackning!

Wow, tack för tipsen om julfilmer!

Jag ber om ursäkt att jag har varit frånvarande ett tag. Jag har haft lite väl mycket att göra och lite för lite tid att sitta vid datorn. Får inte appen i iPhone att fungera tillräckligt bra för att blogga från den heller. Hörni, det lackar ju nu! Väntar med iver på SNÖ nu. Det är hög tid så mörkt som det är i alla vrår. Idag har det knappt blivit ljust alls och det har regnat. Hur deppigt är inte det? Nåväl, snart får tomten flytta fram. :-)

Stekte köttbullar igår och kom lite i stämning. Hur tidigt är det OK att baka saffransbröd?Julfilmstips?

Snälla, ge mig lite tips på bra julfilmer! Det känns som att jag har sett det mesta... Det måste vara mysigt och det får inte vara för invecklat. Traditionellt går mest hem hos mig och inget Hawaii-playa eller skräck tack.


Negativitet

Just nu är jag helt fruktansvärt less på min tillvaro. Hösten känns mörk och lång och jag längtar efter lite ljus. Jag längtar efter lite advent och jag funderar på fullaste allvar på om det inte är dags att flytta härifrån. Efter sju år i samma lägenhet, vid 26 års ålder, så är jag mätt. Jättemätt. Sådär mätt man blir efter ett julbord fast det är inte i magen utan i själen. Jag längtar hem, helt enkelt.

Ju mer jag tänker på julen desto mer längtar jag till min hemstad, till min familj och mina gamla vänner. Det får nog bli så. Tomten! Hör du på? I år vill jag ha ett fast jobb på min hemort så att jag kan dumpa denna stad. Det borde faktiskt, ta i trä och allt sånt där, inte vara svårt att hitta jobb på den orten för mig. :-)

För att muntra upp mig själv under tiden så har jag frossat i julmagasinen. Lantliv, Drömhem & Trädgård, Allt i Hemmet julspecial, Julefrid, Sköna Hem... Det som verkligen noteras i år är att de flesta av magasinen har i princip samma grejer med. Samma påslakansset från Canada Goose (och ja, jag vill faktiskt ha ett jag också!) och samma julgranspynt. Liknande recept, Leila är överallt... Eftersom det är synd att klaga så ska jag inte göra det men lite mer variation hade varit önskvärt när man, som jag, köper på sig halva tidningsståndet.Boka din hemresa nu

Du som ska resa långt i jul och med tåg eller buss - vänta inte med att boka din resa! Det säger bara tjoff så är de slut eller snordyra(re). Själv ansökte jag om min julledighet idag. Får se hur det går, håller tummarna stenhårt!


Jag blir barnsligt lycklig av dessa filurer!


RSS 2.0