Snart, fröken..!

"Det är inte så långt tills tomten kommer nu, fröken..."

Njae kära barn... Inte lika långt idag som det var igår men nog dröjer det allt... 93 dagar nu. Tre månader ungefär. 12 veckor lite drygt.

"Nu gör han paket i sin verkstad. Ja som Mulle Meck fast han gör ju mojänger."

Jag tycker om hösten. Hösten, för mig, är som ett enda långt förspel till det stora klimax som är december månad. På bara några dagar så har naturen skiftat synbart och imorse när jag klev upp klockan 06:00 så var det mörkt ute. Jag var t om tvungen att kolla på klockan en gång till för att försäkra mig om att jag inte klivit upp mitt i natten. Tyvärr hade jag inte det, klockan var faktiskt stiga upp-dags och jag svor lite för mig själv. Men det är lite mysigt också ändå, mörkret. Jag tycker långt ifrån alltid att det är mysigt utan rent jäveljobbigt efter flera månader av det men nu, i början, när man kanske innerst inne tror att det snart ska gå över, då är det jättemysigt. Man sover bättre när det blir mörkt om kvällarna också.Kommentarer
Postat av: TinaGustafsson.com

Som du kanske ha sett så har min julblogg (Tina´s Jul) flyttat till www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/julbloggar-som-ger-massor-av-julfeeling/Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det :-)För att vara säker på att inte missa något jag skriver om julen så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374Det skall bli så mysigt att börja läsa alla julbloggar igen, det har jag längtat efter i några veckor nu!Ha det bra så hörs vi bland alla julinlägg :-)

2011-09-23 @ 00:11:28
URL: http://www.tinagustafsson.com
Postat av: Dani

Jaaa, visst är det mysigt? Jag tokgillar höstmyset och vintern! :) Fin bild i inlägget.

2011-09-23 @ 10:02:14
URL: http://www.julsajten.com
Postat av: Fröken Nattfrost

Kan inte annat än hålla med om hösten - förspelet! Nog är det mysigt nu, fast jag börjar gruva mig lite för att frysa. Och mörkt är det.. mysigt det med, men jobbigt på morgonen ibland. Jag har ställt en lampa på timer inne i sovrummet, som tänds ca 20 min innan min klocka ringer. Då blir det lite enklare att kliva upp.

2011-09-26 @ 06:38:37
URL: http://nattfrost.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0