Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Ja! Det snöar! Det är minusgrader och det snöar äntligen ute. Det ser dessutom ut att kunna hålla i sig hela vägen fram till jul. Enligt yr.no så väntar vi massor med snö och flertalet minusgrader. Vintern verkar med andra ord äntligen ha kommit och det är på tiden. Jag vill ju ha en vit jul, som så många andra. De senaste åren har varit snöfattiga i december och jag är fruktansvärt trött på och orolig över det. Kanske blir det annat i år?

Dessvärre sov jag över Luciamorgon på TV imorse. Jag hade ställt klockan men jag har visst snoozat bort allt omedvetet. Det är tur att public service ger mig en ny chans nu klockan 19:00. Eller om det var 17:00? Jag måste kolla...

Julstrumporna hänger i alla fall framför öppna spisen, minigranen är framtagen och den gamla tomten har återvänt till sin traditionella plats på kökssoffan. Han sitter där och plirar på mig nu. Jag kan känna hans blick mot mitt bakhuvud och det är inte bara bulan från förut idag som bultar. Jag lyckades ju få en takarmatur i skallen med dekorativ metallknopp i spetsen. Ajsan. Jag behöver mer julmust och kanske en till pepparkaka på det?

Kommentarer
Postat av: Hanneles jul

Så mycket julmys.

2009-12-14 @ 20:35:41
URL: http://hannelesjul.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0