Hösten är här!

Jag beklagar den skrynkliga duken...

Ja, det är sant att hösten är på intågande. Se bara på min höstblomma på bordet! Löven skiftar i färg, regnet smattrar regelbundet mot rutorna och temperaturen kryper sakta neråt. Det har varit en fantastisk sommar! Där jag bor har vi mestadels haft sol, värme och ganska så vindstilla. Med andra ord har jag inte alls upplevt det alla verkar prata om vad gäller regn och översvämningar och allt möjligt trist. Inte vi längsmed norrlandskusten inte!

Det börjar märkas att folk längtar till jul nu. Det hör liksom till säsongsskiftet som blir nu att man börjar förbereda sig mentalt på naturens stora förändring. Vi kommer igång med våra arbeten igen och vardagen infinner sig igen, något som jag faktiskt uppskattar och tycker om. Jag gillar rutiner! Själv har jag börjat hösten med fast tjänst på ett trivsamt ställe och med en märklig virusinfektion som gett mig feber i tre veckor. Jag har med andra ord haft gott om tid på mig att fundera på den här bloggen bland annat. Det visade sig att jag saknat den..! Bloggandet i stort egentligen så det kanske är dags att väcka liv i min ordinarie också? Den har väl vilat sig i ett par år nu eller något sådant... Jag tycker nämligen inte om måsten och det började kännas så.

Ett måste är dock att skicka ett brev till Jultomten och önska mig fler porslin från underbara RICE! Jag har tröstshoppat dessa två nu när jag varit krasslig och kommer nog att slå till på ännu en inom en snar framtid. En såndär i storlek L som är knallgul. Har ni funderat på vad ni ska önska er? Har ni börjat handla julklappar? Jag har gjort ett par fynd, faktiskt, och jag har lite planerat.

 

 

 Kommentarer
Postat av: Tomtens Dotter

Hej :-)

Kul att se ett livstecken!

Brev till tomten är så klart alltid ett måste hahaMå gott/TD

2011-09-15 @ 16:43:58
URL: http://tomtensdotter.blogg.se/
Postat av: Jessica

RICE-saker ligger högt på min lista också. De är så fina och gör en så glad. Mycket bra tröstshopping du har ägnat dig åt =)

2011-09-15 @ 17:19:18
URL: http://julilaloland..blogspot.com
Postat av: Lisas Vinterland

Håller med! Jag bor också efter norrlandskusten och vi har väl nästan haft extremtorka i sommar ;)

2011-09-15 @ 17:20:22
URL: http://lisasvinterland.blogspot.com
Postat av: Amandas jul

Julklappar brukar jag fixa i november någon gång då julstämningen känns som mest ute i affärerna, sen blir det extraklappar i december också :)

2011-09-15 @ 20:54:45
URL: http://amandasjul.blogg.se/
Postat av: Xmas Freak

Underbar blogg du har! Jag har precis börjat blogga och har aldrig gjort det förut så jag kan inte fixa layouten riktig så bra. Antar att du har fixat din med htlm kodning? Har du någon bra länk med tips?

all hjälp mottages;)

xmasfreak.blogg.se

2011-09-15 @ 23:36:21
URL: http://xmasfreak.blogg.se/
Postat av: Fröken Nattfrost

Här i Sundsvall har vi också haft en fin sommar, även om jag tyvärr lyckats jobba när det var som finast... men, men. ;) Jag ser fram emot hösten, eller - hösten ÄR redan här iof. Som du skriver, skiftningarna i naturen. Man känner det i luften. Ser fram emot jul....... såklart.

2011-09-16 @ 09:57:55
URL: http://nattfrost.blogspot.com/
Postat av: Victorias Jul

Jag har handlat flera julklappar redan, men inte gjort någon önskelista ännu.

2011-09-18 @ 18:04:58
URL: http://victoriajul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0