Lackning!

Wow, tack för tipsen om julfilmer!

Jag ber om ursäkt att jag har varit frånvarande ett tag. Jag har haft lite väl mycket att göra och lite för lite tid att sitta vid datorn. Får inte appen i iPhone att fungera tillräckligt bra för att blogga från den heller. Hörni, det lackar ju nu! Väntar med iver på SNÖ nu. Det är hög tid så mörkt som det är i alla vrår. Idag har det knappt blivit ljust alls och det har regnat. Hur deppigt är inte det? Nåväl, snart får tomten flytta fram. :-)

Stekte köttbullar igår och kom lite i stämning. Hur tidigt är det OK att baka saffransbröd?



Kommentarer
Postat av: Amandas jul

Jag har sett att många redan börjat baka saffransbröd...själv tänkte jag göra det till helgen :)

2011-11-21 @ 22:09:32
URL: http://amandasjul.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag bakade lussebullar idag, så det är absolut OK att baka det nu ;)

2011-11-21 @ 22:50:07
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag ska baka nu i helgen så att jag har nybakade lussekatter tills första advent! :D

2011-11-22 @ 06:25:09
URL: http://www.sagojul.blogspot.com
Postat av: Elin

Hej!

Vilken härlig tomte! Och visst ger köttbullarna en otrolig stämning?

Jag tycker att man får baka saffransbröd precis när man vill. Något år har jag haft en sån galen jullängtan att jag bakat lussebullar mitt i sommaren. Fast godast är de nog trots allt från och med nu och fram till Lucia - jag tycker att det bara är att köra igång när du har tid :)



Det finns från och med idag en liten tävling på min blogg där du kan vinna Pernilla Wahlgrens fina julbok - var gärna med och tävla du också? :)

Kram

2011-11-26 @ 12:00:39
URL: http://elinsjul.blogg.se/
Postat av: Ellen

Här bakar vi alltid lussebullar och pepparkakor till första advent:)

2011-11-27 @ 23:33:36
Postat av: TinaGustafsson.com

Nu kan du absolut börja baka saffransbröd! :-)

2011-11-28 @ 09:37:29
URL: http://www.tinagustafsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0